Lipdub del Centre Obert Tripijoc

El Centre Obert Tripijoc és un lloc on els nens i nenes  entre  6 i 12 anys de Manlleu,  poden gaudir  d’activitats lúdiques i educatives en horari extraescolar. El Centre està ubicat al Carrer Enric Delaris, 52.

Els nens i nenes del Centre Obert Tripijoc han  participat en la gravació d’un vídeo musical (lipdub). L’enregistrament d’aquest tipus de vídeo ha comportat tot un treball d’elaboració prèvia, en què els educadors responsables del Centre, el tècnic d’enregistrament i els nens i nenes han creat la coreografia d’aquest lipdub.  Els infants han participat de manera espontània i mostrant una actitud divertida en el vídeo.

L’objectiu principal d’aquest lipdub és donar a conèixer què és el Centre Obert Tripijoc, a qui va adreçat, les activitats que s’hi fan i les seves instal·lacions.

Mitjançant aquest lipdub hem volgut afavorir el treball de la implicació i participació dels infants en activitats de grup, mostrant a les imatges  que  el joc és una eina clau en la intervenció socioeducativa que du a terme el Centre Obert.  L’ús d’aquesta tècnica d’expressió va propiciar que els infants fossin els  protagonistes actius i poguessin expressar-se i mostrar la seva creativitat. Aquest treball amb el grup va  potenciar la socialització, la convivència, el coneixement  entre els mateixos infants i la interacció entre els nens i nenes del Centre Obert.

Valorem positivament aquest tipus d’activitat ja que es propicia i es promou el coneixement del Centre Obert d’una manera lúdica i divertida.

Enllaç a l'original
Data de publicació:
08/11/2011
Categoria:
Tripijoc
Etiquetes:
Valoració:
Vota

50 punts

Comentaris relacionats

No hi ha comentaris.

Afegir comentari

El teu comentari està pendent de validació.

Com a mesura de seguretat, us demanem que escriviu el valor que apareix a la imatge del camp de text.
simple_captcha.jpg
Ets un humà?