Ràdio Manlleu 107 FM

Ràdio Manlleu emet de manera ininterrompuda des del 8 de maig de l’any 1983. Ho fa a través del 107.0 de la FM, i de la web www.radiomanlleu.cat.

Ràdio Manlleu forma part de Manlleu Mitjans de Comunicació. L’empresa engloba, a banda de l’emissora, el portal de notícies i serveis digital www.elter.net i la revista El Ter.

L’emissora va fer una embranzida cap a la professionalització duran la dècada dels 90. Des de llavors, s’ha treballat per consolidar-la com una de les ràdios de referència de la comarca i també dins la xarxa de COMRàdio, on és una de les emissores més ben valorades. Actualment Ràdio Manlleu combina una estructura professionalitzada amb una cinquantena de col·laboradors d’àmbits molt diferents.

Pel que fa a la programació, els informatius de producció pròpia són un dels eixos vertebradors.

L’altre eix de l’emissora és la música, ja que es selecciona una acurada col·lecció de temes actuals i dels últims 25 anys. La graella es completa amb programes de contingut de temàtiques com l’educació, l’esport, els gèneres musicals, el cinema i les noves tecnologies o la literatura.

Ràdio Manlleu és música, informació i entreteniment.