Visita guiada a l'exposició "Agustí Puig, 100 gravats de Roma"

Agustí Puig, el pintor sabadellenc que va seduir Woody Allen a la pel·lícula Vicky Cristina Barcelona, desplega el seu univers poètic a Can Manyé amb l’exposició “100 gravats de Roma”.
La mostra de gravats de l’artista, que  es va inaugurar el 23 de gener i es podrà visitar fins al 15 de febrer, s’acompanya amb una innovadora instal·lació dissenyada especialment per a l’ocasió. Es tracta d’una instal·lació artística consistent a situar l’espectador en un espai completament recobert de pintura, com si fos l’avantsala d’un gran teatre.
L’exposició “100 gravats de Roma” arriba a Alella gràcies a la col·laboració de l’espai d’art i creació alellenc amb la Fundació Vila Casas. El treball s’emmarca dins del projecte Itiner’ART a través del qual la Fundació pretén atorgar una major visibilitat a la creació contemporània, construint un pont de diàleg amb altres espais d’art d’arreu del territori català, com Can Manyé, per tal d‘establir noves sinergies que possibilitin un major nombre de lectures de la producció artística.
Les arrels d’Agustí Puig es troben en la transvantguarda, el disseny gràfic i el còmic que, més tard, abandona per capbussar-se de ple en l'expressionisme. A més de la visita comentada de l' 1 de febrer també s'ha programat un taller familiar per al diumenge 8 de febrer a les 12h, responsable d’una educadora artística.

Enllaç a l'original
Data de publicació:
04/02/2015
Categoria:
Cultura
Etiquetes:
Valoració:
Vota

punts

Comentaris relacionats

No hi ha comentaris.

Afegir comentari

El teu comentari està pendent de validació.

Com a mesura de seguretat, us demanem que escriviu el valor que apareix a la imatge del camp de text.
simple_captcha.jpg
Ets un humà?